Vervangen door: */ ?>

Wegens succes verlengd: Gratis zwemmen!

Wil jij ook graag gratis zwemmen? Iedereen uit Stiens e.o. kan nu bij Zwemvereniging Middelsé tot 1 januari gratis zwemmen. Deze actie geldt voor iedereen die graag wil zwemmen of waterpoloën. ZV Middelsé heeft trainingsuren voor kinderen én volwassenen. Zo kunnen jonge zwemmers die (net) hun B-Diploma gehaald hebben elke woensdag van 17.00-17.30 uur nog beter leren zwemmen en later zelfs aan wedstrijden meedoen! Maar ook oudere zwemmers zijn van harte welkom. Daarnaast heeft ZV Middelse trainingsuren voor triathleten (speciale aandacht voor borstcrawl), jeugdpoloërs, heren- en damespoloërs.

Als deze actie je aanspreekt kun je elke willekeurige training langs komen om eens mee te doen. Na drie trainingen beslis je of je lid wilt worden. Maar tot 1 januari hoeft er echter geen contributie betaald te worden! Als je lid wordt betaal je dus pas contributie over het eerste kwartaal van 2010! Bovendien ben je dan al lid vanaf 8 euro per maand!

Klik hier voor de trainingsuren. Of neem contact op met Sytse Brouwer: voorzitter@zvmiddelse.nl, 058-2572729.

Tot ziens op een van de trainingen!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>