Vervangen door: */ ?>

Beste leden, Vrijdag 27 maart a.s. hou…

Beste leden,

Vrijdag 27 maart a.s. houden we onze jaarlijke Algemene Leden Vergadering (ALV). De vergadering begint om 20.00 uur in de kantine van de RRS, te vinden op Truerderdyk 15c. Hier is voldoende parkeergelegenheid en u zult ontvangen worden met koffie en cake.

In de bijlage kunt u de agenda vinden. De stukken die betrekking hebben op de ALV zijn te vinden in het clubhok (vanaf vrijdag 13 maart 21.00 uur) . De belangrijkste agendapunten zijn de jaarverslagen en de begroting van 2009. Over een onderdeel van de begroting zal ook een stemming plaatsvinden.

Na de vergadering is er tijd om gezamenlijk een drankje te drinken. Dus, van harte welkom!

Namens het bestuur,

Sytse Brouwer
Voorzitter ZV Middels

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. eactie geven is gesloten, maar u kunt een trackback geven op uw eigen site.

*/?>