Vervangen door: */ ?>

1 april staat bekend als een grapjesdag. Dat er di…

1 april staat bekend als een grapjesdag. Dat er die dag 2 wedstrijden gezwommen zijn, is geen grapje. Er was nl. een speedo-wedstrijd en een limietwedstrijd. Tijdens deze 2 wedstrijden zijn er maar liefst 4 clubrecords verbeterd:

  • Niels Mooij op de 50m. vlinderslag bij jongens onder 13 jaar
  • Vera Visser op de 25m vlinderslag bij meisjes onder 9 jaar
  • Geertje Nauta op de 50m vlinderslag bij meisjes onder 15jaar en op de 50m vrije slag bij meisjes onder 15 jaar. Dit laatste clubrecord (50m vrij) stond al bijna 10 jaar op naam van Sandra Mosselman, maar die is het nu dus kwijt!!
U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. eactie geven is gesloten, maar u kunt een trackback geven op uw eigen site.

*/?>